• header oranje paars
  • header groen
  • header paars
  • header groen geel
  • header rose paars
  • header groen wit

* Rouw en Trouw

Rouw en Trouw:

Vrolijkheid en droefenis, ze staan dichtbij elkaar. Voor beide gelegenheden kan ik als solo zangeres, voor een extra dimensie zorgen. Als U de voorkeur geeft aan moderne live gezongen liedjes i.p.v. kerkelijke liederen of een cd tijdens een plechtigheid, of feestelijkheid, bent U bij mij aan het juiste adres. U kunt hierbij denken aan een Huwelijk, uitvaart, crematie, feestelijk diner, receptie en zelfs een huiskamerconcert. Om het intieme gevoel te blijven behouden werk ik met een kleine professionele eigen geluidsset.

Speciaal, bijzonder, emotioneel en voldoening”. Dit zijn woorden die bij mij op kwamen na het op zingen bij enkele crematies en uitvaarten. Op speciaal verzoek van de familie, of als wens van de overledene, werd mij verzocht een aantal nummers te zingen tijdens deze speciale gelegenheden.

Bij al die momenten werd mij naderhand op het hart gedrukt dat dit zó’n speciale waardevolle toevoeging was, zo veel mooier dan het afspelen van een cd met muziek! Iemand zei: “Als jij zingt ben je de schakel tussen hemel en aarde”. “Het gevoel dat jij met jouw stem los maakt is met geen pen te beschrijven, onvergetelijk”. Hierover ben ik na gaan denken en kwam tot de conclusie dat ik dit “moet” gaan doen naast mijn werk als artieste. Het voelt als een soort roeping, op een andere manier kan ik het niet uitleggen….ik was er niet naar op zoek, het kwam bij mij… Voor meer informatie of vragen over het repertoire kunt U mij een bericht sturen via de menubalk: “Contact” – “info/ contact”.

Jaren geleden voordat ik cd’s uitbracht en bekender werd, heb ik met plezier bij vele huwelijken gezongen. Dit ben ik nu weer aan het oppakken, maar dan met bijna uitsluitend moderne bekende liedjes i.p.v. kerkelijke liederen. Dit is natuurlijk niet te vergelijken met de Annet Nikamp die op de bühne staat te zingen en te swingen. Eigenlijk is het een andere tak van de sport die ik beoefen, een zijstraat. Dit staat helemaal los van mijn optredens in het land waar ik uiteraard veelal eigen nummers zing.

Twitter