• header oranje paars
  • header groen
  • header paars
  • header groen geel
  • header rose paars
  • header groen wit

* Bevrijdingsfeest

Backdrop Bevrijding met Annet op doekVanwege de grote vraag of ik ook iets speciaals voor het thema Bevrijding heb, het volgende.

Voor de vele bevrijdingsfeesten nu een speciaal thema. Je moet dan denken aan liedjes uit de oorlog en net van na de oorlog. Natuurlijk ontbreken nummers van de Andrew Sisters ook in mijn repertoire niet. Ook "Er hangt een paardenhoofdstel aan de muur", eerste nummer 1 hit sinds de hitlijsten worden gemaakt (1948) komt tijdens dit thema voorbij. Het optreden zal worden opgesierd met een prachtig backdrop (achtergronddoek) en kleed mijzelf in kleding uit die tijd.

Mijn 2018....

Via deze weg wil ik graag iedereen bedanken die op welke wijze dan ook iets betekend heeft voor mij/ voor ons, na mijn ernstige auto-ongeluk op 2 januari 2018. Het is met geen pen te beschrijven hoeveel mooie, lieve en inspirerende en steunbetuigende kaarten, brieven en berichtjes ik gehad heb!! Dat heeft mij en ons gezin zó veel goeds gedaan! Ook dank aan iedereen die het vertrouwen in mij niet verloor en wat resulteerde in de vele boekingen die ik dit afgelopen half jaar gehad heb. Daar haal ik veel positieve energie uit!

Voor iedereen die wil lezen wat er gebeurd is en hoe het nu gaat, het volgende:

Wat was 2018 en heftig jaar!

* Avondvullende programma's

Wist u al dat ik ook te boeken ben voor avondvullende programma's? Tevens voor kleine feesten en zelfs met aangepast repertoire of speciale verzoekjes bij plechtigheden als een huwelijk of afscheidsceremonie.

* Update herstel Annet

Wilt u op de hoogte blijven over het herstel van Annet?  

Op Annets Facebook, https://www.facebook.com/annet.nikamp zijn er vanaf januari regelmatig updates geplaatst over herstel van Annet, geschreven door Ronald en later door haar zelf. We hebben er voor gekozen om deze updates niet op deze website te plaatsen.

* Annet betrokken bij verkeersongeval

Op 2 januari ’18 reed Annet van Haarle richting haar huis in Nijverdal en is op de N35 door een andere automobilist aangereden die door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft kwam. Deze tegenligger botste daarna ook nog op een vrachtwagen en heeft dit tragische ongeval helaas niet overleefd.

Twitter