• header oranje paars
  • header groen
  • header paars
  • header groen geel
  • header rose paars
  • header groen wit

* Videoclip opname

Videoclip opname:

Gelukkig uniek-7144

Wat een superleuke ervaring om een videoclip op te nemen met zó veel figuranten uit de gemeente Hellendoorn! "Gelukkig Uniek!" vroeg om een bijzondere aanpak en ik durf wel te zeggen dat mijn plan goed uit pakte. In mijn woonplaats Nijverdal was het zaterdag 24 mei tijdens de opnamedag gigantisch druk vanwege de sport- en cultuurdag en ik wilde daar dankbaar gebruik van maken.

Het leek mij een mooie uitdaging om met veel verschillende types mensen en meerdere groepen samen te werken die zichzelf dan toch al tijdens die dag presenteerden. Van zanggroep tot Toneelvereniging  maar ook een vriendinnenclubje, marktkooplieden, winkeliers, iedereen was bereidt om mee te werken door te swingen op de muziek en/of het refrein te playbacken. Zelfs onze burgemeester Anneke Raven deed zonder aarzelen mee. Dankzij alle voorbereidingen van ons team en inzet van iedere figurant liep alles op rolletjes, wat een enthousiastme! 
Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind, het bleef de hele dag zonnig en droog. 

Gelukkig uniek-7393Op het moment dat ik de eindmontage van cameraman en editor Ronald Voort (Voortmedia) zag, hield ik het nog net droog. Die hele opname dag had ik in de "hyperstand" gestaan om iedereen enthousiast te maken en vooral te hóuden door mee te zingen, te dansen, te dirigeren etc. Doodmoe maar voldaan was ik toen we tegen de avond klaar waren! Ik hoopte zó dat alles, zoals ik het in mijn hoofd had, er in één keer goed op stond. Dat moest ook wel want dit groots aangepakte project was organisatorisch niet haalbaar om opnieuw te moeten doen! Het beoogde eindresultaat is fantastisch geworden! Binnen 2 weken was de clip op YouTube al 5000 keer bekeken.

De moraal van mijn verhaal zit zéér zeker in de clip, niemand is perfect en daarom is iedereen Gelukkig Uniek!

Twitter